Photoshoot

Vintage Stijl

Fotoshoot Algemeen
Duur: 1.5 of 3 uur afhangend van het pakket. Zie Pakketten en Tarieven.

Voorbespreking:
Voorafgaande aan een photoshoot is het goed te bespreken wat men verwacht, graag wil zien en welke stijlen men voor ogen heeft.  Denk hierbij bv. aan een locatie: binnen of buiten? Samen komen we dan tot een plan. Aan dit ori├źnterende gesprek zijn geen kosten verbonden.

Prijs:
Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave. Contact:  info@dhyan.nl

Thuis studio:
Geen muffe studio en onpersoonlijk personeel. Maar in een vertrouwde sfeer met een kopje thee of koffie op je gemak de photoshoot doorspreken.
Daarna wordt in een handomdraai de woonkamer omgebouwd tot studio.
Persoonlijk en huiselijk, vertrouwd en kleinschalig.

Voorbereiding:
Neem een paar setjes kleren mee waarmee je graag op de foto wilt. Voor portretten is het fijn wanneer de kleuren neutraal zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan zwart,wit, en grijs.  Haarstyling producten en/of Make Up.  Denk ook aan accesoires zoals sieraden, brillen, speltjes, hoeden en/of petten. Laat je fantasie de vrije loop!

Copyright:
Op verzoek gemaakte fotos vallen onder portretrecht. Je bent vrij ze te distribueren op bv. social media maar het bewerken ervan is niet toegestaan.  Fotos gemaakt als artistieke uiting van de fotograaf vallen onder copyrights en blijven in volledig eigendom van de maker.